Novosti


Sudjelovali smo na Dump Daysima u Splitu

  Kategorije: Događanja

Proteklog vikenda u Splitu, održano je šesto izdanje Dump Days studentske konferencije, najvećeg takvog događaja u Dalmaciji. Ericsson Nikola Tesla partner je ove konferencije od samih početaka, a Dump Daysi su se kroz šest godina održavanja razvili u jednu od najutjecajnijih i vrlo posjećenih IT događanja. ENT sudjelovao je u Campfire Talksima, Fly Talksima, te naravno i s izložbenim prostorom.


Na Campfire talksima, s temom Proces razvoja: tehnologije i metodologije sudjelovao je naš Vito Radovniković, Senior DevOps Engineer u splitskom uredu. Kroz Fly Talkove, svojevrsne speed dating evente, u dva navrata naši su kolege u pojedinačnim interakcijama sa studentima nastojali ispričati što više o različitim stvarima koje radimo. No kao i obično, žiža zbivanja odvijala se na našem štandu, gdje se desetak naših kolega družilo s nekoliko stotina studenata koji su posjetili naš izložbeni prostor i pokazali im kako i oni mogu graditi budućnost zajedno s našim razvojnim timovima. Osim same priče i prezentacije, koja je fokus ovakvih događanja, održali smo i natjecanje u Pictionary Airu, a studenti su kod nas rješavali i zahtjevne rebuse za koje su također dobivali nagrade.
I ovog puta na štandu je bila i legendarna Lego Smart City maketa, koja je od posljednjeg postavljanja u Splitu (isto u sklopu Dump Daysa) dobila nekoliko novih funkcionalnosti u kojima smo demonstrirali mogućnosti IoT svijeta kroz 5G tehnologiju.

Hvala cijelom timu kolega koji su mjesecima pripremali i na kraju uspješno realizirali naše prisustvo na ovom vrijednom događanju.  

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

Galerija slika

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice