Novosti


Delegacija Ericssona Nikole Tesle na Digitalnom samitu Zapadnog Balkana

  Kategorije: Događanja

Na petom po redu Digitalnom samitu Zapadnog Balkana (Western Balkans Digital Summit - WBDS) održanom 21. i 22. rujna u Prištini, sudjelovala je delegacija Ericssona Nikole Tesle.

Uz predsjednicu Gordanu Kovačević, na samitu su bili Milan Živković, direktor Strategije i razvoja poslovanja, Ivan Lupić, odgovoran za razvoj poslovanja u novim područjima, Ivica Gojsalić, odgovoran za prodajne aktivnosti na Kosovu te Besar Spahija, direktor kosovske podružnice naše kompanije. Tijekom samita naša je delegacija obavila brojne razgovore s čelnicima državnih institucija, partnerima, predstavnicima akademske zajednice te lokalne samouprave.

Na panelu „Ubrzavanje digitalnih vještina kroz angažman u industriji“ sudjelovao je Ivan Lupić uz niz regionalnih predvodnika digitalne transformacije iz segmenta tehnoloških rješenja, inovacija i edukacije. Predstavio je djelovanje, kompetencije i reference naše kompanije u području rješenja za industriju i društvo te istaknuo aktivnosti koje naša kompanija poduzima na privlačenju studenata, Ljetnu radionicu Ericssona Nikole Tesle te suradnju s fakultetima u Hrvatskoj i regiji.

Samit se održava svake godine u glavnim gradovima zemalja Zapadnog Balkana i dio je šire inicijative Europske komisije, Digitalne agende za Zapadni Balkan. Inicijativa ima za cilj podržati prijelaz ove regije u digitalno gospodarstvo i donijeti prednosti digitalne transformacije, kao što su brži gospodarski rast, više radnih mjesta i bolje usluge.

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

Galerija slika

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice