Novosti


Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle

  Kategorije: Investitori Ugovori

Ericsson Nikola Tesla potpisao je niz novih ugovora u segmentu digitalne transformacije društva te u području proširenja i modernizacije komunikacijskih rješenja za poslovne korisnike u iznosu od 3,1 milijun eura.

S Ministarstvom turizma i sporta RH ugovorena je suradnja u okviru projekta Hrvatski digitalni turizam – eTurizam. Razvojem i stavljanjem u funkciju mobilnih aplikacija te središnjeg portala, javnom sektoru omogućit će se učinkovitije planiranje, provođenje i praćenje turističkih politika, dok će se ostalim dionicima osigurati brže, kvalitetnije i jednostavnije poslovanje.
Nastavlja se rad na modernizaciji Informacijskog sustava katastra i zemljišnih knjiga; s Ministarstvom pravosuđa i uprave (MPU) RH te Državnom geodetskom upravom potpisani su ugovori vezani uz nadogradnju, održavanje i nove izmjere. S MPU RH ugovorena je i nadogradnja te održavanje Jedinstvenog informacijskog sustava za nadzor nad provedbom Zakona o općem upravnom postupku te nadogradnja i održavanje sustava upravljanja kvalitetom u javnu upravu.
Dio ugovorenih poslova je u segmentu zdravstva - ističemo nastavak konsolidacije sustava zdravstvene informacijske infrastrukture CEZIH sa Središnjim državnim uredom za razvoj digitalnog društva.
Nastavlja se i s proširenjem i modernizacijom komunikacijskih rješenja za poslovne korisnike.

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi  Na vrh stranice