Novosti


Ericsson Nikola Tesla kupcima i partnerima predstavio najnovija tehnološka rješenja

  Kategorije: Događanja Tehnološki noviteti

U zagrebačkom sjedištu Ericssona Nikole Tesle predstavljena su inovativna ICT rješenja koja unaprjeđuju život ljudi i stvaraju novu vrijednost. Uz brojne demoe i izlaganja prikazani su zanimljivi Ericssonovi noviteti s vodećeg tehnološkog eventa, Mobile World Congressa koji je početkom ožujka održan u Barceloni. Također, prezentirana su i komunikacijska rješenja Ericssona Nikole Tesle za digitalnu transformaciju industrija i društva.

 

Kompanijskim kupcima, poslovnim partnerima, predstavnicima akademske zajednice i novinarima predstavljen je niz zanimljivih tehnoloških područja koja nude nove mogućnosti; 5G monetizacija, 5G SA (standalone) mreže, otvorena mrežna sučelja i mrežne funkcionalnosti, network slicing, New Radio mreže, energetska učinkovitost, mikrovalna rješenja, OSS/BSS (operativni i poslovni sustavi podrške) i 5G privatne mreže. Uz najnovije Ericssonove radijske proizvode, demoi su bili vezani uz industrijsku primjenu 5G mreža na primjeru pametnih rješenja iz energetike i digitalnih blizanaca (digital twins) te udaljene 5G kontrole robota.

Predstavljena su i ICT rješenja Ericssona Nikole Tesle za digitalnu transformaciju društva koja uključuju uporabu geoprostornih informacija iz javnih pokretnih komunikacijskih mreža i korištenje virtualnih asistenata, a korisni podaci se obrađuju na temelju umjetne inteligencije i strojnog učenja što nudi novu razinu kvalitete podataka uz konsolidaciju i vizualizaciju. U području e-Okoliša predstavljena su zelena rješenja za industriju, gradove i praćenje ispravnosti voda, uz ESG izvještavanje.

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

Galerija slika

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi  Na vrh stranice