Novosti


Studenti TVZ-a posjetili Ericsson Nikolu Teslu

  Kategorije: Događanja


Zagrebački ured Ericsson Nikole Tesle nedavno su posjetili studentice i studenti Tehničkog veleučilišta u Zagrebu. Posjet se održao u sklopu MC2 studentskog natjecanja koje još od 2013. godine organizira Studentski zbor Tehničkog veleučilišta u Zagrebu te time potvrđuje angažiranost budućih programera koji studiraju na TVZ-u. Naša kompanija ovo događanje podupire već dugi niz godina, gdje između ostalog pružamo naše stručno mentorstvo natjecateljima koji grade svoj STEM projekt. 

Više od 20 studenata su kroz prostore kompanije proveli naši stučnjaci Saša Tepić i Mirel Muslija (ETK/D). Oni su im nakon uvodne priče pokazali i R&D laboratorij u kojem se nalazi hardware koji je potreban za izvršavanje softwarea koji mi razvijamo i time omogućujemo funkcioniranje mobilnih mreža. 

Nakon prezentacije u laboratoriju, u neformalnom razgovoru razmijenili smo poslovne prakse i naša iskustva u radu sa studentima. Studentima se posebno svidjela raznolikost i zanimljivost projekata i naprednih tehnologija kojima se Ericsson Nikola Tesla bavi. Na kraju svog posjeta iskazali su interes za studentskim angažmanom u kompaniji jer će tako zasigurno pridonijeti razvoju vlastitih kompetencija te steći vrijedno iskustvo u praksi. 

Galerija slika

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice