Novosti


Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni gotovo 5 milijuna eura

  Kategorije: Projekti Ugovori

Ericsson Nikola Tesla potpisao je niz novih ugovora vrijednih gotovo 5 milijuna eura. Ugovori su vezani uz modernizaciju i održavanje komunikacijskih mreža i digitalnu transformaciju društva.

S HT Mostarom ugovorena je implementacija najnovije tehnološke inačice Ericsson Evolved Packet Core (EPC) i Diameter Signalling Controller (DSC) rješenja. Realizacijom ovog ugovora HT Mostar će modernizirati i dodatno proširiti postojeće rješenje paketske jezgrene mreže te omogućiti jednostavnije i agilnije upravljanje kao i kreiranje novih naprednih usluga na zadovoljstvo svojih krajnjih korisnika. 
S kosovskim operatorom IPKO ugovoreno je nekoliko projekata modernizacije i održavanja jezgrene mreže, među kojima izdvajamo dva projekta. Uvođenje VoLTE funkcionalnosti korisnicima ovog operatora omogućit će poboljšanu govornu uslugu preko LTE/4G mreže. Implementirat će se i Mobile Number Portability funkcionalnost koja će, u skladu sa zahtjevima i pravilima propisanim od strane regulatorne agencije, korisnicima omogućiti promjenu operatora uz zadržavanje postojećeg broja. Ugovoreni su i projekti modernizacije i održavanja mobilnih mreža na drugim izvoznim tržištima.

U području digitalnog društva, u Hrvatskoj je ugovoren niz poslova vezanih uz digitalnu transformaciju zdravstva, zemljišne administracije, javne uprave i sigurnosti, poslovnih komunikacija, prometa i održivosti (Smart Energy). Svi navedeni poslovi imaju pozitivan učinak na daljnji razvoj gospodarstva te dostupnost i kvalitetu javnih usluga. 

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi  Na vrh stranice