Novosti


Ericsson Nikola Tesla na konferenciji KosICT u Prištini

  Kategorije: Događanja

KosICT, konferencija koja se održala 11. i 12. listopada 2024. u Prištini,  postala je jedan od ključnih događaja za promicanje digitalne transformacije i inovacija na Kosovu i u regiji, te je okupila brojne stručnjake iz industrije. Naša kompanija predstavila se na izložbenom prostoru, gdje su zaposlenici iz ureda u Prištini razgovarali s posjetiteljima o karijernim mogućnostima, tehnologijama koje razvijamo i primjenjujemo te odgovorili na razna pitanja.

Posebno smo istaknuli važnost našeg ureda u Prištini, koji kontinuirano raste i doprinosi razvoju najnovijih tehnologija unutar kompanije. Naš ured u Prištini od početka prošle godine zapošljava i članove istraživačko-razvojnog (R&D) tima, što je jedan od važnih koraka u širenju naše prisutnosti na ovom tržištu.

Posjetitelji su imali priliku razgovarati s našim zaposlenicima i saznati više o radu u kompaniji, kao i o inovacijama na kojima radimo. Veliki interes pokazali su studenti, koji su iskoristili priliku postaviti pitanja o tehnologijama koje koristimo, selekcijskom procesu za radna mjesta te o mogućnostima profesionalnog razvoja unutar naše kompanije. Konferencija KosICT nastavila je tradiciju okupljanja regionalnih i međunarodnih stručnjaka te otvaranja rasprava o aktualnim temama.

Osim sudjelovanja na KosICT-u, važno je istaknuti kako smo nedavno sudjelovali i na prvoj konferenciji o 5G tehnologiji održanoj na Kosovu početkom listopada, gdje je tema bila implementacija 5G mreža i njihova uloga u digitalnoj transformaciji Kosova. Ovakvi događaji ključni su za jačanje pozicije naše kompanije na tržištu i doprinos razvoju telekomunikacijske infrastrukture u regiji.

Sudjelovanjem na ovim događajima Ericsson Nikola Tesla još jednom pokazuje svoju predanost razvoju tehnologija budućnosti koje podržavaju digitalnu transformaciju.

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

Galerija slika

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice