Novosti


Ericsson Nikola Tesla dobitnik nagrade Indeks DOPa

  Kategorije: Priznanja


Na 4. nacionalnoj Konferenciji o društveno odgovornom poslovanju koja se, pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske prof. dr. sc. Ive Josipovića, održala 25. travnja 2013. godine u hotelu The Regent Esplanade, svečano su dodijeljene Europske nagrade za DOP i nagrade Indeks društveno odgovornog poslovanja (DOP).

Europsku nagradu za DOP-a u kategoriji velikih poduzeća dobila je Coca Cola HBC Hrvatska za projekt Jezični priručnik Coca-Cole HBC Hrvatska, dok je Europsku nagradu u kategoriji malih i srednjih poduzeća dobio Končar Institut za elektrotehniku za projekt Primjenom znanosti do inovacija (PRIZNADI)

Nagrada Indeks DOP-a nastala je kao zajednička inicijativa Hrvatske gospodarske komore (HGK) i Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj (HR PSOR) sa ciljem da se istaknu hrvatske tvrtke koje primjenjuju društvenu odgovornost kroz sva područja svog djelovanja i prema svim interesnim skupinama. Ove godine Indeks se dodjeljuje petu godinu za redom, a u kategoriji velikih poduzeća Ericsson Nikola Tesla dobitnik je Indeksa DOP-a za svoju pozitivnu praksu prema ključnim interesnim skupinama.

Jasminka Trzun, potpredsjednica HGK i Snježana Bahtijari, direktorica Marketinga i komunikacija (uključ. DOP) u Ericssonu Nikoli Tesli.Potpredsjednica Hrvatske gospodarske komore Jasminka Trzun predajući nagradu Snježani Bahtijari, direktorici Marketinga i komunikacija (uključujući DOP), koja je u ime kompanije preuzela nagradu, nije krila zadovoljstvo što ova vrijedna nagrada već četvrti puta ide u Ericsson Nikolu Teslu.

„Ericsson Nikola Tesla vodeća je hrvatska kompanija koja je već odavno u svoju strategiju razvoja, sve svoje procese i odnose prema svim interesnim skupinama ugradila društveno odgovorno poslovanje. Sretna sam što nagrada i ove godine, po četvrti puta do sada, ide u Ericsson Nikolu Teslu jer je riječ o kompaniji u kojoj se svakodnevno živi i radi društveno odgovorno. Vaši projekti u području „zelenih tehnologija“ odličan su primjer i drugim hrvatskim kompanijama kako se uspješno može pripremiti za ulazak na konkurentno EU tržište na kojem će naše tvrtke poslovati nakon što Hrvatska u srpnju postane punopravni član Europske unije“, naglasila je u svojoj izjavi Jasminka Trzun, potpredsjednica HGK.

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice