Novosti


Ericsson i T-Systems partneri u globalnoj ponudi mrežnih rješenja za kampuse

  Kategorije: Portfelj

Industrije, poslovni sektor i kompanije u cijelom svijetu mogle bi imati koristi od nove Ericssonove suradnje s kompanijom T-Systems u ponudi integriranih mrežnih rješenja za kampuse kupcima iz poslovnog sektora širom svijeta.

Ericsson i T-Systems, kompanija kćer Deutsche Telekom grupe, nude u potpunosti integrirana mrežna rješenja za kampuse partnerima širom svijeta.

Utemeljeno na Ericssonovoj mrežnoj infrastrukturi za kampuse i mogućnostima T-Systems edge računarstva, ovo partnerstvo rezultira integriranim rješenjem s kraja na kraj koje direktno odgovara na potrebe za povezanošću na lokacijama poslovnih korisnika uz pomoć visokokvalitetne besprijekorne usluge.

Prema prognozama konzultantske tvrtke Arthur D Little, tržište privatnih mreža, usluga i rješenja za kampuse moglo bi vrijediti između 60 i 70 milijardi eura do 2025. godine.

Mreže za kampuse spajaju javnu i privatnu bežičnu povezanost kao podršku različitim inovativnim korisničkim slučajevima za poslovni sektor. Lokacije uključuju tvorničke proizvodne linije, logističke centre, zračne i druge luke, kampuse u industriji nafte i plina te elektroenergetska postrojenja.

Privatna mreža, izolirana od javne mreže, namijenjena je za ekskluzivnu upotrebu poslovnih subjekata. Zahvaljujući namjenskoj upotrebi spektra i mehanizmima kvalitete usluge, privatna mreža može dati sigurniju, pouzdaniju i predvidljiviju 4G ili 5G povezanost.

Integrirano rješenje za kampuse omogućuje nisku latenciju, obradu velike količine podataka na lokaciji te visoki stupanj sigurnosti podataka. Ovime se kompanijama otvara put inovativnim poslovnim modelima i korisničkim slučajevima, poboljšanoj učinkovitosti i smanjenju troškova.

Prema postojećem ugovoru između kompanija na njemačkom tržištu, novo će se partnerstvo proširiti na druge države.

Adel Al-Saleh, CEO T-Systemsa i član uprave Deutsche Telekom AG, ističe: “S obzirom da kompanije žele povećati stupanj svoje digitalizacije i automatizacije, suradnja s Ericssonom nam omogućuje da odgovorimo na zahtjeve globalnog biznisa brzo i na siguran način. Ovu tehnologiju možemo dati na korištenje većem broju kupaca uz besprijekorno upravljanje s kraja na kraj i s mogućnošću proširenja u skladu s potrebama kupaca. Veselimo se nastavku uspješnog poslovanja na tržištu zahvaljujući ovoj bliskoj suradnji.”

Thomas Norén, rukovoditelj namjenskih mreža u Ericssonu, kaže: “Spajanjem mrežnih mogućnosti za kampuse kompanija T-Systems i Ericsson, poduzećima nudimo mogućnost da ubrzaju svoj put prema Industriji 4.0 s naprednijim korisničkim slučajevima. S evolucijom na 5G, mreže će podržavati aplikacije koje zahtijevaju još veću propusnost i manju latenciju. Ericssonov portfelj namjenskih mreža omogućuje pouzdanu i sigurnu bežičnu povezanost.”

Povezano

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice