Novosti


Izložba Likovne i Fotografske sekcije Ericssona Nikole Tesle

  Kategorije: Događanja

Zajednička izložba Likovne i Fotografske sekcije zaposlenika i umirovljenika Ericssona Nikole Tesle otvorena je 8.lipnja u Galeriji Modulor Centra za kulturu Trešnjevka. Na izložbi su predstavljeni radovi nastali kroz radionice, kao i samostalni radovi članova sekcija.

Likovna sekcija osnovana je sredinom sedamdesetih godina prošlog stoljeća. Sekcija je tijekom svoga postojanja bila okupljalište zaposlenika i umirovljenika, ljubitelja likovne umjetnosti. Plodna zajednička druženja i organizirane radionice, kao i samostalni rad urodio je mnogim radovima od kojih su neki izloženi na ovoj izložbi. Izloženi su radovi Marka Gašparića, Ivane Markota, Domagoja Matekovića, Jadranke Pištelek, Đurđice Remenar, Antonije Sikirić i Marijana Zdunića.
Sekcija za umjetničku fotografiju postoji od 1980. godine. To razdoblje obilježile su crno-bijele fotografije, za razliku od kasnijeg s fotografijama u boji. Sekcija je djelovala pod vodstvom poznatih hrvatskih umjetnika fotografije Marije Braut i Pere Dapca. Izloženi su radovi Ane Cindrić, Ane Katarine Sansević, Antuna Lujića, Berislava Bambira, Bojane Jazbinšek, Buge Čikeš, Dejana Čikeš, Đurđice Remenar, Hrvoja Piljeka, Hrvoja Gradečaka, Ivane Stupar, Ivana Sušnja, Ivice Badrova, Jadranke Pištelek, Kuzme Topića, Margarete Bosanac, Maje Carić, Mladena Ofaka, Renata Čižmara, Romana Benića, Sande Zaplatić, Tihomira Završkog, Vanje Radovanovića, Vladimira Ivaniševića, Vlatke Lebinac i Zvonimira Vebera.
Kompanija, vodeći se svojom strategijom ulaganja u dobrobit svojih zaposlenika, svake godine sufinancira rad likovnih i sportskih sekcija imajući na umu da dobar work-life balance pridonosi većoj produktivnosti i rastu poslovnih uspjeha .

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

Galerija slika

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice