Novosti


Počeo je ENT Summer Camp 2022

  Kategorije: Događanja

Već dvadeset i jednu godinu, svakog ljeta se u našoj kompaniji okuplja nekoliko desetaka studenata završnih godina sa STEM fakulteta. Ovi mladi, pametni ljudi koji za svoju ljetnu praksu odabiru naš Summer Camp tijekom 5 tjedana uz vodstvo iskusnih mentora osmišljavaju rješenja koja će možda već sutra, iz dobrih ideja prerasti u projekte na kojima će raditi deseci ili stotine stručnjaka razvijajući proizvode koji mijenjaju život i poslovanje nabolje.


Ovogodišnji ciklus Summer Campa počeo je u ponedjeljak 11. srpnja, a sudionici u Zagrebu i  Splitu, zavrnuli su rukave i počeli razvijati projekte unutar Big Data domene. U narednim će tjednima, gotovo 50 studentica i studenata naučiti kako prikupljati, spremati, obrađivati, prikazivati i zaključivati u domeni velikih podataka. Svoje će radove na kraju predstaviti internoj stručnoj javnosti,  na završnoj svečanosti u rujnu. 
Kroz Summer Camp, studenti proširuju svoja znanja, stječu nova poznanstva te vrijedno radno iskustvo koje im je dobra referenca u životopisu. Rad u Summer Campu mnogim je studentima poslužio kao osnova za pisanje radova koji su nagrađivani na različitim razinama te za izradu završnih i diplomskih radova, a posebno veseli što su mnogi od sudionika nakon završetka studija odlučili nastaviti svoj profesionalni rast i razvoj kao zaposlenici Ericssona Nikole Tesle. Od začetka, Summer Camp je pohađalo više od 800 najboljih studenata koji su uz podršku 150 mentora iz kompanije i institucija s kojima Ericsson Nikola Tesla surađuje uspješno realizirali više od 300 projekata. 
Svim ovogodišnjim sudionicima želimo sreću u rješavanju zadanih izazova i oblikovanju prototipova rješenja koja će predstaviti na zatvaranju natjecanja. 

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

Galerija slika

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice