Novosti


Sudjelovali smo na prvom Danu karijera Sveučilišta u Rijeci

  Kategorije: Događanja

Prvi Dani karijera Sveučilišta u Rijeci – UNIRI Career Days, održao se od 17. do 20. listopada 2022.godine. U organizaciji Sveučilišta u Rijeci, uz podršku Alumni UNIRI mreže, Ureda za karijere Sveučilišnog savjetovališnog centra te Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci, prošli tjedan na sveučilišnom kampusu na Trsatu okupili su se brojni  studenti, ali i firme koje nude poslove na riječkom području. 

I naša je kompanija također sudjelovala na ovom događaju pa smo tako u četvrtak 20. listopada, uz podršku kolega iz zagrebačkog, ali i riječkog ureda, predstavili raznolikost poslova koje u Ericssonu Nikoli Tesli nudimo budućim zaposlenicima. 

Uz uobičajeni program koji je uključivao prisustvo naših kolega na izložbenom štandu, kolege Tatjana Janjatović i Nikica Vojvodić, pred punom dvoranom studenata ispričali su svoja iskustva o radu u Ericsson Nikoli Tesli. Studentima je iznimno zanimljivo bilo Tatjanino iskustvo, prvenstveno zato što je upravo ona jedna od prvih zaposlenika našeg ureda u Rijeci.

UNIRI Career Days organiziraju se s ciljem jačanja kompetencija za upravljanje karijerom, informiranja o potrebama na tržištu rada te povezivanja s poslodavcima. Tijekom prva tri dana (od 17. do 19. listopada) provedene su različite informativne i edukativne aktivnosti namijenjene studentima i alumnima koji će imati priliku saznati više o upravljanju karijerom, različitim mogućnostima razvoja karijere na Sveučilištu u Rijeci te razviti vještine predstavljanja poslodavcima i donošenja karijernih odluka. Središnja aktivnost UNIRI Career Daysa bila je upravo UNIRI Job Fair koji se održao 20. listopada od 14:00 do 20:00 sati u prizemlju zgrade Sveučilišnih odjela.

Na Job Fairu je gotovo 40 izlagača imalo priliku prezentirati svoje tvrtke i institucije, uspostaviti kontakt sa studentima te na jednom mjestu te pronaći idealnog kandidata za svoj radni tim. 

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

Galerija slika

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice