Novosti


Počele prijave za Ericsson Nikola Tesla Summer Camp 2024

  Kategorije: Događanja

Prijavi se za Ericsson Nikola Tesla Summer Camp 2024! Na kompanijskim lokacijama Ericsson Nikola Tesla već više od dva desetljeća okuplja STEM studente završnih godina oko izazova suvremene industrije i društva u čijem se rješavanju koriste najnovije tehnologije.

Student/ica si završne godine preddiplomskog ili diplomskog studija i posjeduješ znanja i vještine razvoja softvera te ih želiš primijeniti rješavajući izazove suvremene industrije i društva uz pomoć najsuvremenijih tehnologija poput AI-a, XR-a, Big Date i drugih? Zanima te kako je raditi u kompaniji koja radi na razvoju tehnologija i rješenja budućnosti te zapošljava najveći broj softver developera u Hrvatskoj? Uz sve to želiš da se tvoj angažman novčano honorira?

Prijavi se za Ericsson Nikola Tesla Summer Camp 2024!

Na kompanijskim lokacijama Ericsson Nikola Tesla već više od dva desetljeća okuplja STEM studente završnih godina oko suvremenih izazova u čijem se rješavanju koriste najnovije tehnologije. Na Ericsson Nikola Tesla Summer Campu od 2001. godine više od tisuću studenata uz podršku mentora s fakulteta i iz kompanije realiziralo je stotine studentskih projekata. Za svoj rad polaznici su primili brojna priznanja, između ostalog i Rektorove nagrade.


Ove godine bavit ćemo se rješavanjem izazova suvremene industrije i društva uz pomoć najsuvremenijih tehnologija poput AI-a, XR-a, Big Date i drugih.

U izvođenju radionice veliki naglasak stavit će se na ispitivanje novih tehnologija, metoda i alata. Njegujemo akademsko-istraživački duh, a kroz različite aktivnosti sudionicima želimo pružiti cjelovito poslovno iskustvo.

Sudjelovanje na Ericsson Nikola Tesla Summer Campu honorira se novčano, podrazumijeva pet tjedana rada u multidisciplinarnim timovima na suvremenim tehnologijama na raznovrsnim projektima na kompanijskim lokacijama u Zagrebu, Splitu i Osijeku.

Prijave su otvorene do 12. svibnja 2024., a Sumer Camp će se održati na tri lokacije, u Zagrebu, Splitu i Osijeku, u dva termina: od 15. do 26. srpnja i od 19. kolovoza do 6. rujna 2024. Testiraj svoje znanje - tijekom pet tjedana plaćenog studentskog rada na projektima u kojima se suvremena tehnologija primjenjuje za kreiranje održive budućnosti.

Više informacija na: https://www.ericsson.hr/summer-camp

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice