Novosti


TVZ Career Day započeo proljetnu sezonu studentskih sajmova

  Kategorije: Događanja

TVZ Career Day je studentski sajam poslova u organizaciji Studentskog zbora TVZ-a, koji se ove godine održao drugi put. Ovaj cjelodnevni događaj otvoren je za sve studente TVZ-a, kao i za sve ostale zainteresirane studente u Zagrebu i okolici. Ovogodišnje izdanje okupilo je 53 tvrtke iz različitih industrija: elektrotehnike, graditeljstva, informatike, mehatronike, računarstva i strojarstva. Ericsson Nikola Tesla i ove je godine predstavio svoje radove, postignuća i karijerne mogućnosti.

Desetak stručnjakinja i stručnjaka iz naše kompanije, pretežno TVZ-ovih alumnija, družilo se prošle srijede s više od 1000 znatiželjnih studentica i studenata. Jedno od najčešćih pitanja na sajmu, uz opcije karijernih prilika, bila je i mogućnost sudjelovanja u nekom obliku ljetne prakse. Tijekom održavanja sajma, prikupili smo nekoliko desetaka preliminarnih prijava za ovogodišnji Ericsson Nikola Tesla Summer Camp.

Budući da je trenutno u tijeku i ovogodišnje izdanje Mc2 studentskog natjecanja, na sajmu smo imali prilike vidjeti i već nam poznata lica 30 timova koji se ove godine natječu za prestižnu nagradu najboljeg digitalnog proizvoda, od kojih jedan izabrani tim i mi mentoriramo. Riječ je o timu Seed IT, sastavljenom od dva studenta TVZ-a s prve i treće godine, koji grade prototip sustava digitalnog nadzora poljoprivrednih usjeva. Trenutno ih, kroz tjedne sesije mentorstva, pripremamo za polufinale natjecanja koje će se održati 9. svibnja. Poželite im sreću!

Galerija slika

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice