Novosti


Kompanija Ericsson Nikola Tesla primila priznanje FESB-a

  Kategorije: Događanja

Povodom svečane sjednice i obilježavanja 64. obljetnice FESB-a, dodijeljene su zahvalnice partnerima i bivšim zaposlenicima Fakulteta.


Povodom svečane sjednice i obilježavanja 64. obljetnice FESB-a (Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu), nakon prigodnog programa, dodijeljene su zahvalnice partnerima i bivšim zaposlenicima Fakulteta.
Jedinu ovogodišnju zahvalnicu tvrtkama dobila je kompanija Ericsson Nikola Tesla, kao tvrtka koja je u prethodnoj godini zaposlila najveći broj studenata koji su završili neki od studija na FESB-u. Nagradu je u ime kompanije primio Dean Marušić, rukovoditelj našeg ureda u Splitu. 
FESB je oduvijek bio iznimno važan izvor novih mladih talenata u Splitu, a snažna veza ENT-a i FESB-a seže još od početaka našeg splitskog ureda, koji je krajem osamdesetih godina sa svojim radom započeo upravo unutar prostora FESB-a. Trenutno u kompaniji imamo tridesetak angažiranih studenata, od kojih će nadamo se većina uskoro postati i naši zaposlenici i pridružiti se gotovo pet stotina naših splitskih kolega s diplomom FESB-a. 
Osim svečane sjednice kojom je prisustvovalo oko 250 uzvanika, u drugom dijelu svečanosti dodijeljene su i nagrade najboljim studentima te bivšim zaposlenicima Fakulteta.

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice