Novosti


Na FER-u održana DIRA 2024

  Kategorije: Događanja

DIRA je godišnji skup koji okuplja diplomante, nastavnike te Gospodarski savjet Zavod za elektroničke sustave i obradbu informacija (ZESOI) koji čine iskusni profesionalci, direktori, članovi uprava, voditelji razvoja i inženjeri iz istaknutih poduzeća koja zapošljavaju inženjere FER-a. Novi stalni član tog sastava je i dr. sc. Andrej Grgurić, direktor ETK Istraživanja.


Za sudjelovanje na radionici s prezentacijom rada mogu se prijaviti studenti koji završavaju diplomski rad u ljetnom semestru. Svrha radionice je dati studentima priliku za prezentaciju rezultata svojih diplomskih radova te omogućiti interakciju s istaknutim gospodarstvenicima. Članovi stručnog povjerenstva procjenjuju radove, a tri najbolja rada se nagrađuju. 

Kompanija Ericsson Nikola Tesla bila je sponzor prve nagrade, koju je osvojio Petar Sušac, za rad „Sustav za dijagnostiku i praćenje intenziteta mucanja primjenom strojnog učenja na rubnim uređajima“.  
Sve radove, ostali studenti, ali i profesori mogli su u obliku plakata pogledati protekli tjedan u galeriji FER-a. Ako ste propustili priliku, a imate interes pogledati što su sve studenti stvarali proteklih mjeseci, sve radove možete u video formatu pogledati na YouTube stranici zavoda.

Galerija slika

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice