Novosti


Novi poslovi Ericssona Nikole Tesle vrijedni više od 15 milijuna eura

  Kategorije: Projekti Ugovori

Novi poslovi Ericssona Nikole Tesle vrijedni su više od 15 milijuna eura. Potpisan je niz ugovora iz područja digitalne transformacije te modernizacije, proširenja i održavanja komunikacijskih mreža.


U Hrvatskoj je ugovoren niz projekata u području digitalne transformacije državne uprave, javnih usluga i sigurnosti, pametnih gradova, bolničkih sustava, komunikacijskih sustava za poslovne korisnike te održavanja postojećih sustava. Posebice izdvajamo nove ugovore vezane uz sustav nadzora zelene granice Europske unije i održavanje Zajedničkog informacijskog sustava zemljišnih knjiga i katastra.

Na tržištu Bosne i Hercegovine s HT Mostarom ugovorena je implementacija najnovije tehnološke inačice Ericsson IMS (IP Multimedia Subsystem) rješenja kao i uvođenje VoLTE (Voice over LTE) usluge te održavanje mreže BH Telecoma. Na tržištu Kosova radit će se na poslovima vezanim uz optimizaciju i održavanje mreže operatora IPKO te na proširenju kapaciteta Telekom Kosova.

Novim aktivnostima Ericsson Nikola Tesla nastavlja doprinositi daljnjem razvoju društva i poslovanja na tržištima na kojima djeluje.

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice