Karijere

Ericsson Nikola Tesla Grupa okuplja više od 3400 stručnjaka, uglavnom iz STEM područja. S više od 70 godina tradicije i stalnog rada na novim tehnologijama sigurni smo da imamo savršen spoj iskustva i znanja. U Ericsson Nikola Tesla Grupi naći ćete zaposlenike svih dobi, a posebno smo ponosni na činjenicu da gotovo 30 % zaposlenih čine žene, čime promičemo ravnopravnost u ICT sektoru.

Naše su vrijednosti profesionalnost, ustrajnost, poštovanje i integritet. Njegujemo kulturu učenja jer prepoznajemo znanje kao temeljnu postavku održive kompetitivne prednosti na globalnom tržištu.

Digitalne usluge i operacije

Ericssonove digitalne usluge i operacije moderniziraju, digitaliziraju i oblikuju biznis modele za globalne telekom operatere. BSS i OSS sustavi omogućuju operaterima modernizaciju zbog poboljšanja korisničkog iskustva, kao i podršku poslovnim modelima i inovaciji.
Mrežni servisi

Mrežni servisi implementiraju telekom rješenja diljem svijeta.
Strateške i ostale funkcije

Od logistike, preko financija, do marketinga i ljudskih potencijala: strateške i ostale funkcije pomažu velikom sustavu raditi efikasno.
Ericsson Nikola Tesla Servisi d.o.o.

Ericsson Nikola Tesla Servisi d.o.o., kompanija kći Ericssona Nikole Tesle, osnovana je 2014. godine, s temeljnom djelatnošću pružanja usluga vezanih uz nadzor, izgradnju i održavanje telekomunikacijske mrežne infrastrukture.
Otvorene molbe

Neovisno o trenutačno otvorenim pozicijama, pozivamo vas da nam se javite otvorenom molbom.

Unaprijed vam zahvaljujemo te se veselimo vašim prijavama!

Pošaljite otvorenu molbu


Često postavljena pitanja
  Na vrh stranice