Karijere

Ericsson Nikola Tesla Grupa okuplja skoro 3000 stručnjaka, uglavnom iz STEM područja. S više od 70 godina tradicije i stalnog rada na novim tehnologijama sigurni smo da imamo savršen spoj iskustva i znanja. U Ericsson Nikola Tesla Grupi naći ćete zaposlenike svih dobi, a posebno smo ponosni na činjenicu da gotovo 30 % zaposlenih čine žene, čime promičemo ravnopravnost u ICT sektoru.

Naše su vrijednosti profesionalnost, ustrajnost, poštovanje i integritet. Njegujemo kulturu učenja jer prepoznajemo znanje kao temeljnu postavku održive kompetitivne prednosti na globalnom tržištu.

Digitalno društvo

Svojim rješenjima doprinosimo transformaciji industrija te unaprjeđenju digitalne povezanosti i dostupnosti javnih usluga građanima. Razvili smo i implementirali niz cjelovitih ICT rješenja koja su u primjeni u području eZdravstva, zemljišnih knjiga i katastra, javne uprave i pravosuđa, nadzora granice, kulture, a značajan prosperitet vidimo i u području eOkoliša.
Rješenja i usluge za kupce

U jedinici  Rješenja i usluge za kupce gradimo, moderniziramo i održavamo mreže najvećih svjetskih telekom operatora, ali i drugih industrija. Povrh toga, digitaliziramo i unaprjeđujemo njihove poslovne procese te razvijamo inovativna aplikativna rješenja. Radimo na najnovijim tehnologijama – od 5G mreže, Cloud tehnologija i mikroservisnih aplikacija do DevOpsa.
Strateške i ostale funkcije

Od logistike, preko financija, do marketinga i ljudskih potencijala: strateške i ostale funkcije pomažu velikom sustavu raditi efikasno.
Ericsson Nikola Tesla Servisi d.o.o.

Ericsson Nikola Tesla Servisi d.o.o., kompanija kći Ericssona Nikole Tesle, osnovana je 2014. godine, s temeljnom djelatnošću pružanja usluga vezanih uz nadzor, izgradnju i održavanje telekomunikacijske mrežne infrastrukture.
Otvorene molbe

Neovisno o trenutačno otvorenim pozicijama, pozivamo vas da nam se javite otvorenom molbom.

Unaprijed vam zahvaljujemo te se veselimo vašim prijavama!

Pošaljite otvorenu molbu
Često postavljena pitanja

Za studente

Svake godine više od 300 studenata pronađe svoje mjesto u Ericssonu Nikoli Tesli. Pogledajte kakve sve oblike suradnje nudimo.

Pošaljite studentsku otvorenu molbu
  Na vrh stranice