Novosti


Obavijest o nabavi i poziv za obilazak lokacije te dostavu ponuda

  Kategorije: Obavijesti

Kompanija Ericsson Nikola Tesla d.d. objavila je obavijest o nabavi i poziv za dostavu ponuda za projekt „Povećanje energetske učinkovitosti i korištenje obnovljivih izvora energije u Ericssonu Nikoli Tesli d.d.“ koji je u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ 2014.- 2020. sufinanciran sredstvima Europske unije.

Predmet nabave su građevinski, obrtnički, strojarski i elektro radovi na proizvodnom pogonu i pratećim zgradama na zagrebačkoj lokaciji kompanije u Krapinskoj 45. Svi predmetni radovi i proizvodi moraju biti usklađeni s glavnim projektom, tehničkim specifikacijama i troškovnicima za svaku grupu, a rok za dostavu ponuda istječe u podne 19. listopada 2018. godine.

Kako bi učinkovito, transparentno i kvalitetno izvela ovaj složeni projekt, kompanija sve zainteresirane ponuditelje poziva na obilazak gradilišta koji će se održati 17.09.2018. s početkom u 9:30 uz vodstvo voditelja projekta. Obilazak je moguć isključivo uz prethodnu najavu najkasnije do četvrtka, 13.rujna 2018. u 17 sati. Javiti se možete na kontakte iz točke 1.2 Poziva na dostavu ponuda s dokumentacijom za nadmetanje, a u najavi treba navesti koliko će osoba prisustvovati obilasku lokacije.

Podsjećamo da su u lipnju ove godine, po pozivu “Povećanje energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije u proizvodnim industrijama”, ministar zaštite okoliša i energetike dr. sc. Tomislav Ćorić te direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Dubravko Ponoš s predsjednicom Ericssona Nikole Tesle, mr. sc. Gordanom Kovačević potpisali Ugovor o dodjeli 20 milijuna kuna bespovratnih sredstava za financiranje kompanijskog projekta koji će omogućiti godišnje uštede od preko 4,6 milijuna kWh uz istodobno smanjenje emisije CO2 za gotovo 1400 tona.

Više informacija kao i svu potrebnu dokumentaciju u elektroničkom obliku možete besplatno preuzeti na odgovarajućoj stranici strukturnifondovi.hr ili na posebnoj stranici kompanijskog weba .

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice